A ridicat halba și a zis: ,,Să ciocnim pentru că-mi voi petrece toată viața între picioarele soției”, dar răspunsul de milioane al femeii i-a lăsat pe toți prietenii lui fără cuvinte, l-a terminat

Să faci un toast, să închini paharul pentru ceva, este o formă de artă. Desigur, te poți limita la închinările clasice, dar un toast special este unul care nu poate fi reprodus în același fel în circumstanțe diferite. Ei bine, bărbatul din această poveste foarte amuzantă, a reușit un toast perfect, dar i s-a dat peste mână (a se citi ,,bot”), a doua zi. Iată cum s-a întâmplat:

John O’Reilly și-a ridicat halba plină și a zis în fața prietenilor de pahar: ,,Hai noroc pentru că îmi voi petrece restul vieții între picioarele soției!”

Această închinare deosebită a reușit să-i câștige aprecierea camarazilor în barul local în acea noapte. A mers apoi acasă și i-a zis soției sale, Mary: ,,Am câștigat premiul pentru cel mai bun toast, în seara asta.”

Ea a întrebat: ,,Oh, grozav, și pentru ce ai închinat?”

John a reprodus, din nefericire pentru el, exact ce spusese: ,,Hai noroc pentru că îmi voi petrece restul vieții între picioarele soției!”.

,,Oh, chiar frumos, John!”, a răspuns Mary.

Totuși, în ziua următoare, Mary s-a întâlnit din întâmplare cu unul dintre prietenii de pahar ai soțului la colț de stradă. Bărbatul a început să râdă și a zis: ,,John a primit premiu pentru cum a închinat paharul în numele tău, Mary!”

Ea a dat din cap și i-a răspuns: ,,Da, mi-a zis, am fost și eu puțin surprinsă. Știi, a fost acolo doar de două ori în ultimii patru ani. Și o dată a adormit, a doua oară a trebuit să îl trag de urechi ca să termine!”

Sursa