A văzut că băiatul stătea de ore întregi în același loc, la metrou. Din când în când suna pe cineva, dădea cu pumnul într-un stâlp, și revenea în același loc. Când a aflat ce făcea de fapt acolo, i-a făcut o poză și a pus-o pe Facebook. Vrea să afle toată lumea!

A aștepta persoana potrivită poate fi o treabă tare grea pentru majoritatea, uneori simțim că timpul ni se scurge printre degete și că ar trebui să profităm de el la maxim. Dar dacă există ceva mai dificil decât acest lucru, atunci acela e să-ți aștepți iubirea vieții, chiar și după ce ai întâlnit-o!

Igue Bonifacio este un utilizator de Facebook care a urmărit foarte atent un tânăr care își așteaptă în mod evident iubita într-o stație de metrou din Philipine. Potrivit surselor locale, tânărul ținea în mână un buchet de flori, pe care voia, cel mai probabil să le dăruiască iubitei sale.

Totuși, același Igue a observat că tânărul a așteptat în același loc ore întregi, dar persoana cu care trebuia să se întâlnească nu a apărut niciodată. Același utilizator de Facebook a mai observat și că tânărul suna din când în când pe cineva (probabil pe fată), după care lovea nervos cu pumnul într-un stâlp din apropiere.

Însă ce a impresionat tot internetul a fost faptul că, deși era frustrat și enervat, a continuat să o aștepte pe fată! Atât de mult a așteptat, încât Igue, cel care a postat toată întâmplarea pe Facebook, a renunțat să îl mai urmărească. Nu e clar dacă cei doi tineri îndrăgostiți au reușit în cele din urmă să se întâlnească, dar hotărârea, răbdarea și insistența băiatului a câștigat pentru totdeauna pe utilizatorii de rețele sociale din întreaga lume. Oare așa arată iubirea adevărată?

Iată imaginile:

 

Sursa