Cum arată acum Florin Piersic! Actorul are 82 de ani, dar pare mai îmbătrânit și mai suferind ca niciodată

Marele actor Florin Piersic va împlini 82 de ani peste o lună și jumătate. Recent, acesta a dezvăluit că a avut o problemă de sănătate.

La aproape 82 de ani, Florin Piersic continuă să fie unul dintre cei mai carismatici actori din România. Iubit de românii de pretutindeni, Florin Piersic refuză pur și simplu să se pensioneze: azi e la Chișinău, mâine la Copenhaga, pentru ca apoi să revină pe scenă, în România.

Tot acest efort a început să se vadă se chipul maestrului teatrului românesc.

O fotografie realizată în urmă cu câteva zile, în care Florin Piersic apare alături de cântărețul Marcel Pavel, îl arată pe marele actor într-o lumină în care fanii acestuia nu l-au mai văzut niciodată.

Florin Piersic pare extrem de palid, cu fața brăzdată și foarte obosit.

Artistul se ține bine în continuare pentru vârsta pe care o are, dar chiar și așa, imaginea nu este cea cu care admiratorii acestuia sunt obișnuiți

Cu doar două luni în urmă, Florin Piersic a declarat că a trecut printr-o problemă de sănătate și că ia medicamente „cu pumnul”.

„Sunt bolnav. De medicamente. În special de vitamine. De fapt, ar fi cazul să recunosc că iubesc cel mai mult pastilele cu care mă îndop și care mă țin pe picioare.

Mi-a zis o doctoriță din Germania că sunt sănătos tun, dar după ce m-am întors în țară, mi-a trimis prin poștă un pachet mare cu medicamente, pe care să le iau la ore fixe.

O perioadă am luate și câte 40 de pastile pe zi, dar la final am fost ca nou”, a mărturisit actorul. Ulterior, Piersic a declarat că se simte bine și că nu suferă de nimic.

Pe de altă parte, surse apropiate actorului susțin că acesta, în ciuda vârstei pe care o are, urmează un tratament cosmetic facial destul de invazic și din când în când are momente în care devine de nerecunoscut.

Sursa