După ce s-a pensionat a dispărut fără urmă, soția și familia nu știau nimic, dar peste 10 ani au primit de la el un telefon care i-a speriat. Ce le-a zis a ajuns în ziare, uite ce făcuse

Malcom Applegate este un soț care a luat o decizie extremă față de partenera de viață: și-a părăsit soția și s-a mutat în pădure timp de 10 ani, motivul a uimit oameni din întreaga lume.

Bărbatul a plecat de acasă brusc, fără a spune nimănui unde și de ce s-a dus. El a dormit în pădure, în condiții precare, dar ceea ce a uimit și mai mult pe toată lumea a fost faptul că pădurea era lângă un centru pentru bătrâni, unde el trebuia să lucreze ca grădinar.

A locuit în pădure timp de 10 ani, apoi s-a mutat într-un adăpost pentru persoane fără casă, în sudul Londrei. Acum el a luat legătura cu sora lui pentru prima dată în toți acești ani, iar femeia i-a zis că credea că murise. Acum, spune el, este fericit.

Întrebat de ce a făcut totul, el a răspuns: ,,Am fost grădinar timp de 25 de ani. Mi-am iubit munca şi încă o iubesc. Dar, după ce m-am căsătorit, cu cât lucram mai mult, cu atât soţia mea se supăra şi mai mult. Nu-i plăcea ca eu să fiu plecat şi nici să lipsesc foarte mult din casă. Era foarte posesivă”.

În prezent, Malcom își petrece timpul având tot felul de slujbe ciudate și strângând bani pentru fundații de caritate. Abia acum, spune el, este mulțumit de viața sa…

Sursa