Iubita i-a aruncat 9.000 de euro la gunoi în lipsa lui, când și-a dat seama ce se întâmplase era prea târziu. Cum a reacționat bărbatul și unde ajunseseră de fapt banii a uimit o țară întreagă

Totul s-a petrecut în Bocșa, județul Caraș-Severin.

Aici o femeie a aruncat la gunoi 9.000 de euro, la propriu… Totuși, se pare că a făcut asta din greșeală, nu a controlat haina iubitului său înainte de a o arunca la gunoi, fiindcă nu i-a trecut prin cap că prin buzunare ar putea să încapă o sumă atât de mare de bani sau ceva la fel de important, potrivit observator.ro.

În momentul în care bărbatul și-a dat seama ce făcuse de fapt partenera lui de viață, a avut un șoc. A anunțat imediat autoritățile, iar oamenii legii au demarat rapid căutările pentru a recupera miile de euro aruncate de bunăvoie la gunoi.

Din fericire pentru el, bărbatul a avut un noroc uriaș, haina a fost găsită, dar banii fuseseră deja luați de către o femeie care sorta gunoiul. Polițiștii din Caraș-Severin informează referitor la caz:

,,Polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 35 de ani, din Bocșa, care în data de 12 octombrie, în timp ce selecta gunoiul în incinta haldinei, ar fi găsit haina din care a luat banii”.

După ce bărbatul și-a recuperat toți banii, femeia în vârstă de 35 de ani este acum cercetată pentru comiterea infracțiunii de însușire a bunului găsit. Încă nu știm dacă, după o astfel de gafă uriașă, relația dintre bărbat și partenera lui de viață poate continua…

Sursa