Mesaj pentru toate femeile! Fiica lui Michael Jackson: „Am cicatrici, vergeturi, acnee şi celulită. Sunt un om, nu o păpuşă“

Fiica legendarului Michael Jackson, Paris Jackson, este supermodel şi este ferm convinsă că pentru asta nu trebuie să fii perfect. Într-un interviu acordat revistei i-D Magazine, Paris a vorbit despre absurditatea de a atinge perfecţiunea, dar şi cum frumuseţea poate avea mai multe forme.

La 19 ani, Paris Jackson critică industria modei pentru standardele nerealiste pe care le impune. Aceasta afirmă că nu este ruşinată de imperfecţiunile corpului său şi îşi doreşte să le încurajeze pe tinere să se accepte aşa cum sunt, scrie adevarul.ro.

Nu sunt simetrică, nu am mărimile ideale, mănânc burgeri şi pizza. Hainele concepute de designeri pentru podiumurile de modă nu mă încap. Am cicatrici, vergeturi, acnee şi celulită. Sunt un om, nu o păpuşă. Ideea că toţi trebuie să ne încadrăm într-un anumit standard de frumuseţe este scandaloasă şi ridicolă pentru că «perfecţiunea» este o chestiune pur subiectivă. Frumuseţea nu se măsoară în numere, simetrie, forme, dimensiuni sau culori. Frumuseţea, adevărata frumuseţe, ar trebui măsurată ţinând cont de sufletul, caracterul, integritatea, intenţiile şi mentalitatea unei persoane“, a declarat Paris.

Aceasta a spus că vrea să schimbe acest stigmat al frumuseţii pentru ca oamenilor să nu le mai fie greu să se simtă bine în pielea lor.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Sursa