Nu au avut nicio poza de la nunta lor, insa surpriza a venit abia dupa sase decenii! Acesti batranei au uimit o lume intreaga

Povestile de dragoste care dureaza pana adanci batraneti sunt rare in zilele noastre. Nu este insa cazul acestor doi batranei simpatici foc. S-au cunoscut in anul 1957 si de atunci au ramas impreuna pentru toata viata.

Au avut o nunta simpla, dar organizata cu bun gust. Se iubeau nebuneste si nu isi doreau decat sa isi imparta viata cu bune si rele. Pe vremea aceea, Dora Rosa si sotul ei rus nu se gandeau ca vor avea 9 copii, 16 nepoti si 4 stranepoti.

Acum, la mai bine de 60 de ani de la nunta lor, cei doi batranei din Sao Paulo si-au dat seama ca nu au nicio fotografie de la cel mai important eveniment din viata lor. Amintirile frumoase erau pastrate vii doar in inima si memoria lor.

Insa surpriza avea sa vina cateva decenii mai tarziu. Fascinat de povestea lor de iubire, un organizator de nunti din orasul lor a decis sa le aduca un pic de veselie in suflete si le-a organizat o nunta mai mica si o sedinta foto superba. Va lasam sa priviti imaginile.

Sursa