Nu degeaba îl iubește o țară întreagă! Ce gest emoționant a făcut latifundiarul Gigi Becali pentru cele 3 fetițe abuzate de vărul lor mai mare

Trei copile au fost greu incercate de soarta, iar nefericirea lor a atins punctul culminant in momentul in care micutele au fost abuzate de varul lor mai mare. Pentru a scapa de situatia crunta de acasa, mama fetelor si bunica lor au ales sa plece si sa traiasca la limita saraciei. Intr-o casa darapanata, care ar fi putut in orice clipa sa se darame peste ele, singura fericire a fetelor era aceea ca scapasera de cosmarul la care erau supuse de varul lor.

Nu degeaba îl iubește o țară întreagă! Ce gest emoționant a făcut latifundiarul Gigi Becali pentru cele 3 fetițe abuzate de vărul lor .

Gigi Becali a auzit de povestea copilelor si nu a inchis ochii. Latifundiarul le-a facut cadou o casa, in care sa se mute impreuna cu mama si bunica lor bolnava. „Sa stiu ca sunt cu copiii mei in casa mea, ca nu mai suntem umilite, jignite, nu am crezut niciodata, niciodata si parca nici acum nu imi vine sa cred”, a spus mama fetelor, cu lacrimi in ochi, la Stirile Kanal D.

Sursa